ONZE AANPAK


Welke stijl mag het zijn: modern, landelijk, Scandinavisch, betonlook?

Bij de renovatie komt heel wat kijken. Je moet veel keuzes maken over de stijl, het sanitair, de tegels, de verwarming, de meubels, en noem maar op. En dit alles zou natuurlijk liefst binnen jouw budget passen.

Daarnaast is een renovatie simpelweg een moeilijke technische klus, omdat er verschillende vakmanschappen aan te pas komen. Je hebt de kennis nodig van een uitbreekwerken, ruwbouwwerken, dakwerken, loodgieter, elektricien, chapewerken, vloerwerken en gyprocwerken. En idealiter natuurlijk een projectmanager die de werken overziet, zorgt dat er niets misloopt en er vooral voor zorgt dat al deze werken goed gepland zijn. Wanneer deze verschillende expertises mooi op elkaar aansluiten verloopt een renovatie vlekkeloos.

Het laatste wat je wil is dat jouw renovatie ontaardt in een nachtmerrie.

Vertrouw daarom op Eauase-renovatieexperts om de woning van jouw dromen te realiseren.


Met ons duidelijk stappenplan garanderen we een zorgeloos parcours:


 • Contact

  Klaar om aan jouw renovatiedroom te beginnen? Contacteer ons voor een afspraak.

 • Afspraak bij jou thuis

  Wij komen bij je langs om te praten over jouw wensen. We zoeken samen uit wat jullie stijl en smaak zijn en geven veel tips, inspiratie en ideeën. Als jij je inspiratie, smaak en stijl al verzamelt in een moodboard zijn we al een stapje vooruit.

 • Projectvoorstel

  Wij bespreken een voorstel van jouw renovatie met een gedetailleerde opgave van de prijs voor de verschillende posten.

 • Planning

  Na goedkeuring van de offerte contacteert de projectleider je voor de planning van de werken. Hij is jouw enige aanspreekpunt doorheen het hele project.

 • Werken

  Het Eauase team start met de werken aan jouw badkamer onder toezicht van de projectleider. Voor je het weet is jouw nieuwe renovatie een realiteit.


En voor je het weet is jouw nieuwe badkamer een realiteit.


maak nu een afspraak