jouw badkamerrenovatie

droombadkamer in enkele eenvoudige stappen

Droombadkamer in enkele eenvoudige stappen

Ben je aan een nieuwe badkamer toe?

Zijn jouw kinderen al even het huis uit, maar hangen in je badkamer toch nog steeds de jaren ’70 tegeltjes? Wil jij graag jouw droombadkamer in enkele eenvoudige stappen?

Waarschijnlijk heb jij het te druk met van alles en nog wat, zie jij er tegenop om in drukke showrooms jouw nieuwe kraanwerk te gaan kiezen?

 

In deze blog vertellen wij jou hoe jij kan genieten van jouw droombadkamer in enkele eenvoudige stappen.

 

Eauase badkamerexperts totaalconcepten.

 

Wij bieden totale concepten zodat jij nergens naar om hoeft te kijken. Van de offerte, over de uitvoering tot en met de oplevering heb jij één aanspreekpunt.

Zo ben je er zeker van dat de afspraken die op de eerste dag werden gemaakt tot op het laatste moment worden nagekomen.

Wij komen met veel plezier tot bij jou thuis zodat we ineens een goed idee hebben van de ruimte waar jouw droombadkamer zal komen. Maar ook van de nodige ruimte voor de leidingen of verluchtingen. Wij bespreken de mogelijkheden in jouw woonkamer, in plaats van in een drukke showroom.

Door onze jarenlange ervaring en onze creatieve ontwerpen weten wij voor elke klant een unieke oplossing te bedenken.

In maar enkele stappen creëren we het interieur dat past bij jouw verwachtingen:

  • Vrijblijvende kennismaking & voorbereiding

Jij vertelt ons uitgebreid over jouw project, wij stellen gerichte vragen en luisteren heel goed naar jouw noden en wensen.
Onze interieurvormgevers vertalen al jouw verwachtingen naar een uniek ontwerp.

We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en geven gericht advies dat past bij jouw smaak én jouw budget. Wij verrassen je graag met een indeling waar jij zelf nog niet aan had gedacht.

Op die manier plannen we samen jouw droombadkamer in enkele eenvoudige stappen. In de voorbereiding van de offerte beleef jij op basis van 3D visualisaties al hoe jij straks geniet van je badkamer in jouw woning.

totaalconcept

  • Uitwerking & uitvoering

Op basis van jouw feedback werken we de voorstellen verder uit. Wij helpen jou de juiste keuzes maken voor kleuren, materialen, styling en verlichting.

We helpen jou ook graag vrijblijvend bij jouw keuze van los meubilair en accessoires.

Wij pakken de meest uiteenlopende renovaties met veel enthousiasme en professionaliteit aan.

Al jouw keuzes zijn gemaakt,  dan mag jij relaxen en even afwachten op het resultaat. Verbouwen brengt onvermijdelijk stof en rommel met zich mee. Wij doen er alles aan om de overlast en het stof in de rest van jouw woning toch zoveel mogelijk te beperken.

Wij voeren elke opdracht uit binnen de afgesproken termijn.

Onze zaakvoerder en interieurvormgever volgen jouw interieurproject van dichtbij op. Ze staan in elke fase voor u klaar om al je vragen te beantwoorden.

Stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, loodgieter… Er komen nogal wat verschillende specialisaties van de bouw kijken bij een verbouwing. Eauase beschikt over een uitgebreid netwerk en bied je een totaal pakket. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en dragen zorg voor de complete verbouwing zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wij plaatsen vloertegels, maken meubelen op maat, vernieuwen je sanitaire leidingen, maar dragen ook zorg voor de laatste puntjes van de afwerking zoals het schilderen of behangen. We zorgen voor aangepaste verlichting en nieuwe schakelaars.

Dit kunnen wij vanzelfsprekend ook in een andere ruimte dan je badkamer.

Heb jij een nieuwe dressing nodig of denk jij al lang over een maatmeubel in je berging? Ook hiervoor kunnen wij jou een mooie offerte aanbieden.

 

  • Maar vooral, geniet!

Geniet de komende jaren van de kwaliteit en het comfort dat jouw eauase van rust jou zal brengen.

relax en wacht even af

relax en wacht even af

Onze meerwaarde?

Een uniek ontwerp, meer comfort, geen zorgen, perfecte afwerking en alles op maat. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact